Rehabilitering - Massor om rehabilitering

Rehabilitering i Uppsala

Rehabilitering i Uppsala Det finns sammanlagt 6 rehabkliniker i Uppsala som håller på med rehabiliteringar och rehab där flera av dessa rehabiliteringsföretag erbjuder mer än en form av rehabiliteringsträning. I Uppsala kan det ibland vara svårt att hitta någon som är riktigt bra på den typ av rehabilitering som man har behov av samt väntetiden och priset för rehab kan variera.

En klar fördel är om ni kan få rekommendationer gällande rehabiliteringar av någon som är insatt i området eller rent av håller på med rehab. Man kan också jämföra olika rehabföretag där du kan få bra återanpassning och uppbyggnad genom att surfa runt lite på nätet.

I Uppsala men även Uppsala län finns det säkert en form av rehabilitering som passar era behov och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp de rehabkliniker som erbjuder rehabilitering på nätet gällande inriktning och utbud. Då du tar kontakt med rehabklinikerna som erbjuder rehabiliteringar bör du veta vad du ska ha för typ av rehab så att du kan specificera dina önskemål i detalj. En hel del fakta rörande effektiva rehabiliteringar kan ni hitta på sidor hos rehabkliniker som erbjuder de bästa rehabiliteringarna.


I Uppsala går det lättast att komma i kontakt med någon bra rehabklinik som kan hjälpa till att med effektiv träning och uppbyggnad genom att kolla med någon av rehabkliniker nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra rehabiliteringsföretag i Uppsala

Uppsala Naprapatklinik


Kungsängsgatan 39
753 22  Uppsala

MCW Gruppen AB MCW CrossFit


Alsikegatan 2
753 23  Uppsala

Totalhälsan i Uppsala


Gränby Centrum
754 31  Uppsala

Fler inom rehabilitering i Uppsala

Idrottsskadecentrum i Uppsala


Drottninggatan 1 A
753 10  Uppsala

Emtner Rehabilitering


Vindhemsgatan 19 A
752 27  Uppsala

Akademiska sjukhuset


Akademiska Sjukhuset
751 85  Uppsala

Meny - Rehabilitering
Till förstasidan på www.rehabilitering.info Högst upp på sidan Längst ned på sidan
Sverige Utomlands Företag Nyheter